Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Вальс перед руїнами своєї школи станцювали харківські випускники (Відео)

Танець, який мав би бути святковим.

Фото: Суспільне.

Вальс перед руїнами своєї школи станцювали харківські випускники (Відео)

У школі точились запеклі бої з військами РФ

Випускники 11 класу школи №134 у Харкові вирішили станцювати вальс на руїнах свого навчального закладу, інформує Українська правда. Життя.

У школі точились запеклі бої з військами РФ. 27 лютого туди вдерлось близько 30 окупантів, яких знешкодили Збройні сили України.

Випускний танок 11-класники провели 5 червня, на нього прийшла близько третина класу, інші учні перебувають за межами Харкова.

Випускний танок 11-класники провели 5 червня, на нього прийшла близько третина класу, інші учні перебувають за межами Харкова, розповідає Суспільне.

Один із випускників Гліб Опашнян розповів, що його дім знаходиться за 500 метрів від школи, він спостерігав руйнування на власні очі.

«Я почув, що почали стріляти й з батьком пішов на другий поверх свого дому. Я відчув страх, осколок пролетів над моїм домом і влучив в дім сусідів.

Те, що загарбники полягли тут, – це для мене радісна новина. А сьогодні випускний і я радісний, я випускаюся зі школи», – розповів Гліб Опашнян.

Учителька географії 134 школи Олена Мосолова, чия донька також випускається з 11 класу цьогоріч, каже, що останній вальс для – це можливість хоч якось компенсувати останній дзвоник для школярів.

«Останній дзвоник ми собі трохи не так уявляли для своїх дітей, але сталося так, як сталося, й хочеться якесь свято діткам. Я сюди щодня прихожу, не відпускає», – каже Олена Мосолова.

Читайте також:Вистрілили у потилицю: відомі подробиці вбивства волинянина на Київщині (Фото)

 

Telegram Channel