Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Заступника селищного голови на Волині судили за корупцію

Зловмиснику винесли вирок.

Фото Capital.ua.

Заступника селищного голови на Волині судили за корупцію

Суди першої та апеляційної інстанцій визнали його винним

Волинський апеляційний суд, приставши на позицію прокурора галузевого відділу Волинської обласної прокуратури, залишив у силі рішення Луцького міськрайонного суду про притягнення заступника голови однієї з селищних рад Луцького району до відповідальності за порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності (ч. 2 ст. 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Посадовець несвоєчасно передав в довірче управління свої корпоративні права у вигляді частки в статутному капіталі господарчого товариства та, перебуваючи на посаді в органах місцевого самоврядування, продовжував отримувати прибуток від діяльності підприємства.

Посадовець, всупереч вимогам Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно передав в довірче управління свої корпоративні права у вигляді частки в статутному капіталі господарчого товариства та, перебуваючи на посаді в органах місцевого самоврядування, продовжував отримувати прибуток від діяльності підприємства.

Суди першої та апеляційної інстанцій визнали його винним у вчиненні цього правопорушення та призначили покарання у виді штрафу в розмірі трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel