Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Липинському ліцеї є призер конкурсу юних дослідників

Юний винахідник

Фото pidgayci-gromada.gov.ua.

У Липинському ліцеї є призер конкурсу юних дослідників

Учень цього навчального закладу Павло Наумюк здобув третє місце за підсумками обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок з науково-технічного напрямку за цей навчальний рік

Юний винахідник під керівництвом вчителя фізики  Івана Чеховського сконструював  лінійний блок живлення для демонстрації експериментів на  тему «Електромагнетизм фізичного кабінету», - інформує Підгайцівська громада. 

Свою розробку учень у вигляді відео – презентації надіслав  на вказаний онлайн-конкурс у номінації «Юні техніки і дослідники промисловості та сільського господарства» та здобув призове місце.

Війна зайвий раз нагадує про важливість розвитку техніки та конструювання.

Розроблений  блок живлення може використовуватись для зарядки автомобільних акумуляторів та для здійснення експериментів на уроці фізики для створення стабільної сили струму та магнітного поля.

 До війни наставник учня Іван Чеховський вів гурток з радіо конструювання у Луцькому міському Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді та постійно працює з талановитою молоддю. 

Він розповів, що війна зайвий раз нагадує про важливість розвитку техніки та конструювання, підтримки юних винахідників та налагодження власного виробництва високотехнологічних виробів.

Читайте також:

Telegram Channel