Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
У Маріуполі загинула керівниця Служби у справах дітей разом з сім'єю

У будинок сім'ї влучив російський снаряд.

Фото: Маріупольска міська рада.

У Маріуполі загинула керівниця Служби у справах дітей разом з сім'єю

У Маріуполі разом з родиною загинула Наталя Красильникова, яка очолювала Службу у справах дітей

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ жінка займалася евакуацією дітей-сиріт та вихованців будинків сімейного типу. Про це повідомляє Маріупольська міська рада у Telegram, пише Gazeta.ua. 

Наталя загинула разом з усією родиною – з чоловіком, двома доньками Ангеліною та Ренатою. Російський снаряд влучив у їхній будинок.«Її знають, як людину з великим серцем. Допомагала знайти люблячу родину сиротам. Завжди виступала за щасливе дитинство та робила усе для цього», — йдеться у повідомленні.

«Її знають, як людину з великим серцем. Допомагала знайти люблячу родину сиротам. Завжди виступала за щасливе дитинство та робила усе для цього», — йдеться у повідомленні.

За інформацією mrplcity, завали будинку розібрали, але впізнати тіла неможливо. Окупанти не дозволили родичам забрати особисті речі загиблих із квартири, назвавши їх мародерами.

У тимчасово захопленому Маріуполі під кожними двома з п'яти багатоповерхівками знаходять від 50 до 100 тіл загиблих. Найбільше в підвалах та підїздах «хрущовок». Якщо тіла в не муміфікованому стані - везуть на один з двох полігонів для сміття. Трупи звозять вантажівками.

Читайте також: «Не вірю жодному «харошому рускому»: Ірина Геращенко про українське громадянство Невзорова.

Реклама Google

Telegram Channel