Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рятував поранених у Маріуполі: українського футбольного арбітра рашисти захопили в полон

Дружина просить допомогти визволити його.

Фото: dialog.ua.

Рятував поранених у Маріуполі: українського футбольного арбітра рашисти захопили в полон

Український футбольний арбітр Дмитро Кубряк потрапив у полон до російських загарбників

Про це повідомив колишній рефері вищої ліги Олександр Шамич. На своїй сторінці в Facebook він опублікував звернення дружини арбітра Наталії з проханням допомогти визволити чоловіка з полону, передає ТСН.

33-річний Кубряк в мирний час працював нейрохірургом, поєднуючи основну з роботу з суддівством. Зокрема він обслуговував матчі Першої ліги.

12 квітня він потрапив у полон. У полоні він залишається і зараз, уже майже два місяці, у жахливих умовах, але досі продовжує надавати допомогу нашим пораненим воїнам.

Після початку повномасштабного російського вторгнення Дмитро рятував поранених українських воїнів у військовому шпиталі Дніпра. Незважаючи на загрозу життю, Кубряк разом із колегами поїхав рятувати поранених захисників України до Маріуполя, де його і захопили в полон окупанти.

«12 квітня він потрапив у полон. У полоні він залишається і зараз, уже майже два місяці, у жахливих умовах, але досі продовжує надавати допомогу нашим пораненим воїнам. Я дуже прошу світову спільноту, медіа, блогерів та небайдужих українців оголосити, тому що місце лікаря-хірурга в операційній, а не в колонії!.. Допоможіть мені повернути синові - батька, а Україні - професіонала», - написала Наталія Кубряк в Instagram.

Читайте також: Рашисти показали наслідки влучення з «Байрактара» в їхній катер.

Реклама Google

Telegram Channel