Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Журналіст «Волині» став пресофіцером бригади територіальної оборони

Знай наших!

Волинь-нова

Журналіст «Волині» став пресофіцером бригади територіальної оборони

Захисник України Сергій Хомінський мріє написати репортаж з параду Перемоги на Красній площі... під синьо-жовтим прапором

Кореспондент Газети «Волинь», доцент кафедри видавничої справи Київського університету імені Бориса Грінченка Сергій Хомінський став пресофіцером 100-ї окремої бригади територіальної оборони (100 ОБрТрО).

Про це він розповів на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Йдучи до війська я був твердо переконаний, що ставлю свою журналістську діяльність на паузу аж до часів Перемоги та демобілізації. Але ж недаремно сказано у Святому Писанні: «Незвідані шляхи Господні»... Сьогодні лейтенанта Хомінського вже офіційно «висвятили» на пресофіцера – начальника служби зв'язків з громадськістю 100 ОБрТрО. Обіцяю служити на цій посаді чесно, відповідально, творчо та натхненно. Разом до Перемоги! Все буде Україна!», – написавс він. 

Лейтенанта Хомінського 13 червня офіційно «висвятили» на пресофіцера – начальника служби зв'язків з громадськістю 100 ОБрТрО. 

Нагадаємо, Сергій Хомінський став лауреатом премії імені Полікарпа Шафети за кращі публіцистичні твори від редакції «Волині» і місцевої спілки НСЖУ.

Читайте також: «4 сини і внук на фронті. Чи може нині хтось більше служити суспільству, ніж ця жінка з Волині?» (Відео)

Telegram Channel