Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Повідомили, скільки вантажівок планують пропускати за добу через «Ягодин»

Фото: Пресслужба Волинського прикордонного загону.

Повідомили, скільки вантажівок планують пропускати за добу через «Ягодин»

Учора в пункті пропуску «Ягодин» відбулася чотиристороння зустріч Прикордонних Уповноважених України й Польщі по Волинській та Надбужанській ділянках, за участі представників митних служб Сторін

Під час зустрічі обговорили питання збільшення пропускної спроможності вантажних транспортних засобів, які перетинають державний кордон в пунктіпропуску «Ягодин-Дорогуськ». Очікується, що за зміну (12 годин) оформлятимуть до 800 вантажівок в обох напрямках. Як відомо, потік вантажних автомобілів на українсько-польській ділянці значно зріс. Аби пришвидшити їх оформлення та забезпечити ритмічність роботи пунктів пропуску, сторони домовилися про спрощення прикордонно-митних процедур.

Очікується, що за зміну (12 годин) оформлятимуть до 800 вантажівок в обох напрямках. Як відомо, потік вантажних автомобілів на українсько-польській ділянці значно зріс. 

 

 Крім того, розглянули потенціал пілотного проєкту щодо збільшення вантажопотоку через пункт пропуску «Устилуг-Зосін».

Зазначимо, що контрольні служби обох Сторін докладають максимум зусиль задля забезпечення безперебійності руху через кордон як легкових, так і вантажних транспортних засобів.

Читайте також: Петраков: «Тепер поїдемо до Варшави робити британські візи» (Відео)

Реклама Google

Джерело: Пресслужба Волинського прикордонного загону
Telegram Channel