Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Приїдемо до кожного»: у селі на Горохівщині відбувся День пошти

Вона безперебійно працює в час війни, доставляючи пенсію, посилки, пресу тощо.

Волинь-нова

«Приїдемо до кожного»: у селі на Горохівщині відбувся День пошти

Учора жителі села Підбереззя мали нагоду зустрітися з головним поштарем Волині Іваном Люсаком, його заступницею з розвитку мережі Валентиною Варгуляк і начальницею фінансового відділу Мар’яною Кондратюк та територіальним менеджером Нелею Кравчук

На заході селяни спілкувалися з головою Горохівської міської ради Віктором Годиком, старостою Підберезівського старостинського округу Віктором Коритком.

 Людям було цікаво отримати відповіді на свої запитання від очільників поштової мережі Волині. Такі діалоги будуть організовуватись і по інших ОТГ області.

 

 Поштарям приємно було чути, що люди розуміють і бачать: Укрпошта вдосконалює свою роботу, а її послуги всім доступні. Вона безперебійно працює в час війни. Екіпажі пересувних відділень готові швидко доставити пенсію та інші грошові соціальні виплати, оформити платежі й передплату на улюблені видання, віддати листи й посилки, привезти необхідне в побуті в домівки тих, кому важко йти за ними навіть у найближчі магазини.

«Нам не потрібні банкомати. Наше завдання в тому, щоб після поштових послуг люди мали гарний настрій, надіялися на нас, зверталися з пропозиціями і критичними зауваженнями», – каже Неля Кравчук.

Багато років поспіль жителі Підбереззя й довколишніх сіл знають відповідальною й привітною листоношу Світлану Дріщ. На зустрічі з керівництвом Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» селяни адресували їй багато вдячних слів за повагу до них і своєї праці.

«Чи не щодня я чую побажання від односельців: Укрпошта в Підбереззі має бути. Її чекають, а отже, їй вірять».

«Чи не щодня я чую побажання від односельців: Укрпошта в Підбереззі має бути. Її чекають, а отже, їй вірять», – знає досвідчений ексголова Підберезівської сільської ради, староста Віктор Коритко.

«Це був дуже хороший захід, а про те, що він був потрібний, засвідчила велика кількість присутніх. Вдячний Волинській дирекції АТ «Укрпошта» за вболівання про зручності сільського населення. Ми розуміємо, що живемо в період тотальної цифровізації, однак історично склалося так, що раніше поштові відділення були чи не в кожному селі.

Особливо зручною вона є для людей поважного віку. Їм важливо отримати послуги від людини, якій вони довіряють. Укрпошта – це насамперед живе спілкування, а отож і взаєморозуміння, людяність та інші переваги,  – прокоментував подію Горохівський міський голова Віктор Годик.

Telegram Channel