Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Незабаром у Луцьку зросте вартість вивезення сміття

Тариф зросте з 1 липня.

Фото Перший.

Незабаром у Луцьку зросте вартість вивезення сміття

З 1 липня у Луцькій громаді почнуть діяти нові тарифи на вивезення твердих побутових відходів, яке здійснює комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс»

Нові тарифи на послуги з вивезення сміття затвердили члени виконкому під час засідання 15 червня, інформує Суспільне з посиланням на Луцьку міську раду.

Необхідність впровадження нових тарифів на послуги «Луцькспецкомунтрансу» пояснюють здорожчанням паливно-мастильних матеріалів, запчастин та зміною системи оподаткування підприємства.

Для мешканців багатоквартирних будинків послуга з вивезення побутових твердих відходів на одну людину зросте на 1,28 грн (з 26,33 грн до 27,61 грн), а для мешканців індивідуальних будинків ціна за місяць зросте на 1,45 грн (з 29,72 до 31,17 грн).

Також з 1 липня зростає тариф на послугу з поводження з побутовими відходами для бюджетних та інших споживачів із захороненням за 1 метр кубічний зросте на 7,01 грн (з 114,48 грн до 121,49 грн).

В міській раді необхідність впровадження нових тарифів на послуги «Луцькспецкомунтрансу» пояснюють здорожчанням паливно-мастильних матеріалів, запчастин та зміною системи оподаткування підприємства.

Що відомо

  • Востаннє тариф на вивезення побутових відходів у Луцьку  переглядали торік у листопаді. Тоді для багатоквартирних будинків затвердили тариф 26 гривень на місяць з однієї людини, в індивідуальних будинках – 29 гривень.

Telegram Channel