Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Піде під суд волинянин, який незаконно зрубав дуби в заказнику (Фото)

Фото: пресслужба прокуратури області.

Піде під суд волинянин, який незаконно зрубав дуби в заказнику (Фото)

Прокурори Ківерцівського відділу Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинену 20-річним жителем селища Цумань незаконну порубку дерев на території природно-заповідного фонду та перевезення ним незаконно зрубаних дерев (ч.3 ст. 246 КК України)

Слідство встановило, що уночі 3 червня 2022 року чоловік незаконно зрізав бензопилою два дуби у лісовому заказнику «Мощаницький» в межах Ківерцівського лісового господарства, порізав їх на колоди та позашляховиком без номерних знаків вивіз із лісу.

Уночі 3 червня 2022 року чоловік незаконно зрізав бензопилою два дуби у лісовому заказнику «Мощаницький» в межах Ківерцівського лісового господарства, порізав їх на колоди та позашляховиком без номерних знаків вивіз із лісу.

Протиправні дії волинянина були викриті працівниками лісової охорони. На позашляховик, незаконно зрубану деревину та бензопилу накладений арешт. Обвинувачений же у вчиненні цього злочину молодик невдовзі постане перед судом.

Читайте також: На Волині в селищної ради забрали понад 7 гектарів земель лісового фонду

 

 

 

Згідно із санкцією ч.3 ст. 246 КК України за незаконну порубку дерев на території природно-заповідного фонду та перевезення незаконно зрубаних дерев передбачено покарання аж до 5 років позбавлення волі.

Telegram Channel