Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Батискаф, винищувач і ЛАДА «Калина» : Галкін жорстко висміяв російського диктатора

Максим Галкін.

Фото: instagram.com/maxgalkinru.

Батискаф, винищувач і ЛАДА «Калина» : Галкін жорстко висміяв російського диктатора

Російський гуморист Максим Галкін під час одного зі своїх виступів в Ізраїлі жорстко пройшовся по президенту РФ Володимиру Путіну

Під час свого виступу Максим Галкін назвав Путіна «генеральним вождем Російської Соціалістичної Імперії», повідомляє ТСН.

Гуморист також запропонував встановити президенту РФ пам'ятник у центрі Москви висотою у 300 метрів та описав, який вигляд він міг би мати:

«Щоб підводний човен у натуральну величину, на ньому батискаф, на батискафі винищувач, на винищувачі ЛАДА «Калина», , в хокейному шоломі, в одній руці амфора, в іншій – журавлі. Ззаду в нього, трохи нижче спини, рукою Шевчука написано «Батьківщина». Все це тримають урядовці, прості селяни, робітники, а над усіма ними золотий напис «Подобається, не подобається - терпи мене, красуне». Ось це був би розмах», - сказав Галкін.

Гуморист також запропонував встановити президенту РФ пам'ятник у центрі Москви висотою у 300 метрів.

Присутні у залі не стримували гучного сміху і зустріли жарти Галкіна гучними оваціями.

Нагадаємо, з початком повномасштабного вторгнення РФ на територію України Максим Галкін разом ыз дружиною Аллою Пугачовою та їхніми дітьми виїхав до Ізраїлю. Галкін активно підтримує Україну. Зокрема, зі своїх концертів в Ізраїлі артист частину виручених коштів надсилає благодійним фондам, які допомагають біженцям з України.

Читайте також: Меркель назвала несподівану причину нападу Путіна на Україну.

Telegram Channel