Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Відмовилися обслуговувати військову техніку рф: у Криму хочуть демонтувати автосервіс

Фото ілюстративне / Цензор.НЕТ.

Відмовилися обслуговувати військову техніку рф: у Криму хочуть демонтувати автосервіс

Кажуть, що буде для підприємця «урок патріотизму»

Російська влада окупованого Криму має намір демонтувати автосервіс у селищі Видне Червоногвардійського району, в якому раніше відмовилися обслуговувати російську військову техніку, інформує проєкт Радіо Свобода Крим Реалії.

Раніше в соцмережах з’явилися відеоролики, в яких стверджувалося, що співробітники відмовилися ремонтувати військову вантажівку з буквою «Z» на бортах. Після цього «раптова» перевірка зробила висновок, що автосервіс був побудований незаконно і повинен бути демонтований впродовж найближчих двох тижнів.

Як випливає з відеозаписів, російські військові звернулися до автосервісу у селищі Видне Красногвардійського району Криму з проханням провести вулканізацію шин. Співробітники автосервісу відмовилися їх обслуговувати, незважаючи на те, що військові були готові сплатити за послугу. Пізніше власник сервісу Вілен Сейтосманов пояснив, що відмовили не з ідеологічних причин: сервіс розрахований переважно на легкові авто та не може обслуговувати важкі армійські вантажівки.

Співробітники відмовилися ремонтувати військову вантажівку з буквою «Z» на бортах.

Проте невдовзі після появи відеороликів в інтернеті в автосервіс прийшла перевірка, яка дійшла висновку, що підприємство було збудоване у Видному з порушенням законодавства та має бути ліквідоване упродовж 14 днів.

Підконтрольний Кремлю голова російського парламенту Криму Володимир Константинов прямо заявив, що рішення має ідеологічне підґрунтя і має послужити підприємцю Сейтосманову «уроком патріотизму». «Користується благами громадянина великої держави – нехай живе у відповідності до закону. Владу нашу він може не любити – силуваним конем не поїдеш. А от поважати її доведеться. Поперек Росії краще нехай більше не стає. І іншим подібним не раджу», – заявив Константинов. Він також порадив власнику сервісу виїхати до підконтрольної Києву території.

Читайте також: Україна тепер отримує пальне «звідки ми можемо його дістати».

Реклама Google

Telegram Channel