Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В росЗМІ назвали війська рф окупантами, а потім заявили про «найгрубшу описку»

російське видання "Московський комсомолець" назвало армію рф "окупантами".

Фото з відкритих джерел.

В росЗМІ назвали війська рф окупантами, а потім заявили про «найгрубшу описку»

Пропагандисти «обмовилися» у матеріалі про звільнення з полону українського парамедика «Тайри»

Російське видання «Московський комсомолець» назвало армію РФ «окупантами», але згодом публічно перепросило за це. Про це повідомляє УНІАН.

«Найгрубішу описку» російські пропагандисти зробили у трансляції, присвяченій війні в Україні, розповідаючи про звільнення з полону українського парамедика Юлії Паєвської («Тайри»)». У повідомленні йшлося про те, що «Тайру» «окупанти захопили в середині березня в Маріуполі». Невдовзі повідомлення було видалене, хоча й залишилося у веб-архіві, а виданню довелося виправдовуватися.

Найгрубішу описку» російські пропагандисти зробили у трансляції, присвяченій війні в Україні, розповідаючи про звільнення з полону українського парамедика Юлії Паєвської («Тайри»)». У повідомленні йшлося про те, що «Тайру» «окупанти захопили в середині березня в Маріуполі». Невдовзі повідомлення було видалене, хоча й залишилося у веб-архіві, а виданню довелося виправдовуватися.

«В онлайн-трансляції новин про спецоперацію в Україні від 17 червня було допущено грубу описку у зв'язку з описом ситуації з появою в Києві затятої української націоналістки Юлії Паєвської («Тайри»), яку раніше полонили в Маріуполі. Редакція «МК» приносить читачам найглибші вибачення. Винні покарані найсуворішим чином, аж до звільнення», – йдеться у новому повідомленні видання.

Читайте також: У 69-річного путіна журналісти знайшли двох синів.

Telegram Channel