Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
13 підрозділів Десантно-штурмових військ отримають нові акумулятори для рацій, збір коштів триває, – Віталій Гайдукевич (Відео)

Військові отримають якісний зв'язок.

Волинь-нова

13 підрозділів Десантно-штурмових військ отримають нові акумулятори для рацій, збір коштів триває, – Віталій Гайдукевич (Відео)

Про це повідомив журналіст, волонтер, активіст ГО «Справа Громад» Віталій Гайдукевич

 Він зазначив, що після численних запитів від десантників Фонд Порошенка, ГО «Справа Громад» та «Res_Publika.Брати по Зброї»  знайшли у Європі і купили 606 акумуляторів. Віталій Гайдукевич подякував тим, хто пожертвував гроші на придбання акумуляторів, і зазначив, що збір коштів триває.

 

 «Зв’язок на війні дуже важливий. Сьогодні ми запакували і відправили 13 «порцій задоволення» на 13 структур десантно – штурмових військ. Суть посилки – акумулятори»,-  сказав Гайдукевич.

За його словами, що акумулятори – це невід’ємна частина стабільного зв’язку, але вони мають властивість через певний час «здуватися». «Зв’язок – це одна з найболючіших точок, і коли військові отримують якісний зв’язок, вони отримують додаткові шанси на порятунок життя і на те, щоб оперативно відреагувати і знищити окупанта», – зазначив він.

 

 Гайдукевич розповів, що вдалося придбати 406 акумуляторів із віброкліпсою та ще 200 – зі звичайною кліпсою. «Купуємо оригінальні акумулятори, відповідно вони будуть довго працювати. Нам важлива якість», – додав він.

 

  «Те, що є у нас, і те, чого немає в жодної іншої волонтерської організації України – ви жертвуєте 100 грн, Фонд Петра Порошенка додає до цієї сотні ще 100 грн, а значить ми зможемо купити більше», – зазначив Віталій Гайдукевич.

Реквізити для переказу коштів:

В Україні

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24

5169 3305 2068 6400 (Антоніна Бузіло)

Для ІНШИХ банків:

5375 4115 0177 8331 (Антоніна Бузіло)

PayPal

Переказ на: [email protected]

Тип переказу: Family/friends

Telegram Channel