Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
У лісах ще двох районів Волині дозволять збирати гриби і ягоди

Фото: Волинська ОДА.

У лісах ще двох районів Волині дозволять збирати гриби і ягоди

Мова про Ковельський та Камінь-Каширський районИ. Там визначать лісові масиви для збору дикоросів

Про це за результатами засідання Ради оборони області 20 червня повідомив начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, за проханням військовим у цих районах діє заборона на відвідування лісів. Два тижні тому це питання вже розглядали і вирішили визначити лісові масиви лише у Луцькому та Володимир-Волинському районах, у яких можливий збір ягід та грибів.

«Сьогодні під час засідання Ради оборони області обговорили з військовими можливість для місцевого населення Камінь-Каширського та Ковельського районів відвідувати лісові масиви для збору дикоросів»,   – повідомив він. 

Під час засідання Ради оборони області ще раз обговорили з військовими можливість для місцевого населення Камінь-Каширського та Ковельського районів відвідувати лісові масиви для збору дикоросів.

«Детально обговоривши усі обмеження з військовими, було вирішено дозволити місцевому населенню у Камінь-Каширському та Ковельському районах збір дикоросів у визначених лісових масивах. Для цього районним військовим адміністраціям доручено узгодити  і визначити із військовим командуванням ліси, де можна буде збирати гриби та ягоди. Про ці місця населення проінформує місцева влада, якій необхідно провести інформаційно-роз’яснювальну роботу», - повідомив Юрій Погуляйко на сторінці у фейсбуці.

Читайте також: На луцьких ринках уже є чорниці

Реклама Google

Telegram Channel