Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
50% поранених російських окупантів помирають через своїх же

Окупанти злодійствами допомагають українській армії їх знищувати.

Фото Міноборони Росії/t.me.

50% поранених російських окупантів помирають через своїх же

Вони покрали медичне обладнання на тимчасово окупованих територіях і тепер не мають чим лікувати своїх військових

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що через відсутність кваліфікованої медичної допомоги військові РФ помирають після поранень в 50% випадків. Про це він сказав під час телемарафону, інформує «Дзеркало тижня».

«Звичайна статистика росіян: з поранених 50% у них не виживають, тому що лікарні переповнені, везти потрібно далеко для того, щоб кваліфіковане медичне лікування отримати», - повідомив Гайдай.

«Вони настільки нерозумні, що вони навіть з тих лікарень на новоокупованих територіях вивезли хороше дороге обладнання. Незрозуміло навіщо, але вивезли в Луганськ. Відповідно, тепер важких поранених потрібно везти далеко. Основну масу просто не довозять», - пояснив голова Луганської ОВА.

Він розповів, що саме тому росіяни крадуть на тимчасово захоплених територіях й дороге медичне обладнання. Та тепер через це у них проблеми. 

«Вони настільки нерозумні, що вони навіть з тих лікарень на новоокупованих територіях вивезли хороше дороге обладнання. Незрозуміло навіщо, але вивезли в Луганськ. Відповідно, тепер важких поранених потрібно везти далеко. Основну масу просто не довозять», - пояснив він.

Читайте також: Ворог потужно обстріляв Лисичанськ, є жертви й значні руйнування

Нагадаємо, за весь час повномасштабного вторгнення в Україну армія РФ втратила щонайменше 34 100 своїх військових. З них 300 - за останню добу. 

Реклама Google

Telegram Channel