Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Син Ілона Маска змінює стать та прізвище на зло батьку: «Не хочу мати з ним нічого спільного» (Фото)

«Я більше не живу з моїм біологічним батьком...»

Фото Mind.ua.

Син Ілона Маска змінює стать та прізвище на зло батьку: «Не хочу мати з ним нічого спільного» (Фото)

18-річний син засновника Tesla та SpaceX Ілона Маска Ксав'є приголомшив рішенням, що змінює стать та відмовляється від знаменитого прізвища

Свій намір 18-річний Ксав'є пояснив тим, що він не хоче мати зі своїм батьком Ілоном Маском нічого спільного, передає ТСН.

Я більше не живу з моїм біологічним батьком і не хочу бути пов'язаним з ним будь-яким чином, у будь-якій формі.

Як повідомляє DailyMail, Ксав'є вже заповнив необхідні документи, аби змінити ім'я та прізвище на Вів’єн Джена Вілсон. Відповідно до документів, які опинилися у розпорядження іноземних ЗМІ, старший син Маска вже помічає себе в анкеті як жінка. Відповідно, хлопець тепер трансгендерна дівчина.

«Я більше не живу з моїм біологічним батьком і не хочу бути пов'язаним з ним будь-яким чином, у будь-якій формі», - написав у документах Ксав'є.

Зазначимо, що Ксав'є один з пари близнюків Ілона Маска від першої дружини, канадської письменниці Джастін Вілсон. Пара була разом від 2000 до 2008 року. Окрім близнюків Ксав'є та Грифіна, у експодружжя також є трійнята Кай, Саксон, Даміан. У колишніх закоханих також був син Невада – їхній первісток, який помер за 10 тижнів після народження.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel