Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Його не впізнають без панами, – дівчина лідера Kalush Orchestra поділилася деталями життя з ним

Лідер Kalush Олег Псюк з дівчиною.

Фото з інстаграму Олександри Білобров.

Його не впізнають без панами, – дівчина лідера Kalush Orchestra поділилася деталями життя з ним

Репер Олег Псюк з Kalush Orchestra більш як рік зустрічається з Олександрою Білобров

Дівчина зізналася, що коханому легко сховатися від фанів – зняти фірмову рожеву панаму, бо без неї його не впізнають.

Лідер Kalush Orchestra завжди з'являється на людях у рожевій панамі від Ellesse – італійського бренду спортивного преміум одягу. Мало хто бачив його без цього аксесуару, тож коли Олег Псюк хоче залишитися непоміченим, просто виходить на люди без нього.

Його не впізнають на вулиці без панами, ніхто. Він вдіне шорти, вдіне шльопки, кепку, і його ніхто не впізнає. Це дуже круто, але тільки одягається панама, і все, – зізналася Олександра.

Ба більше, вона сама не впізнала репера без панами, коли вперше зустрілася з ним. Тоді він був у сірій зимовій шапці, і дівчина ледь не сплутала його з Джонні Дивним – бек-вокалістом, якого перед Євробаченням-2022 змінили на фронтмена гурту «Сальто назад» Сашу Таба.

 Вона сама не впізнала репера без панами, коли вперше зустрілася з ним. 

«Я його не впізнала без панами в нашу першу зустріч. Я не зрозуміла, що то він. Вони стояли вдвох – Олег і Джон. Я думаю: «Точно не Джон, ну взагалі не похожий. Значить то Олег». Просто він був інакшим, це була інакша людина», – пригадала кохана Псюка. І додала, що без панами він подобається їй ще більше.

Перше побачення Олега Псюка та Олександри Білобров відбулося 1 березня 2021 року в Києві, а вже за два тижні він повіз її в Калуш знайомити з батьками. В одному з інтерв'ю репер зізнався, що закохався в Сашу через простоту: «Вона досить проста, але вона та, якій я можу довірити будь-що. Підтримка, що дуже важливо для чоловіка. Допомогає в усьому, навіть в робочих справах. Без шкідливих звичок. Файна дівчина. Моя мала, Білоброва».

Про те, чи планує весілля з коханою Олег Псюк не розповідає, каже: «Особисте життя на те й особисте, щоб планувати його вдвох. Стежте за інстаграмом».

Читайте також: Переможець «Євробачення» із Волині: «Я грав на вулицях, щоб заробити трохи грошей» (Фото)

 

Telegram Channel