Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Міноборони повідомили, скільки зараз у Чорному морі ворожих кораблів-носіїв крилатих ракет

Будьте обережними.

Фото: 5 Канал.

У Міноборони повідомили, скільки зараз у Чорному морі ворожих кораблів-носіїв крилатих ракет

Висока загроза ракетних обстрілів зберігається

На сьогодні у готовності до можливого застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебувають російські військові кораблі, які несуть крилаті ракети морського базування типу «Калібр», їх можливий сумарний залп становить до 44 ракет. Про це на брифінгу в середу сказав речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

Так, за словами Мотузяника, військові кораблі чорноморського флоту збройних сил російської федерації перебувають в акваторії Чорного і Азовського морів, продовжують ізолювати район ведення бойових дій і ведуть розвідку.

У готовності до можливого застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебувають російські військові кораблі, які несуть крилаті ракети морського базування типу «Калібр», їх можливий сумарний залп становить до 44 ракет.

Окрім того, агрессор продовжує блокувати цивільне судноплавство в північно-західній частині Чорного моря.

«За даними нашої розвідки станом на сьогоднішній ранок у готовності до застосування в акваторії Чорного моря перебуває шість кораблів, які несуть крилаті ракети морського базування типу «Калібр». Можливий одночасний сумарний ракетний залп – до 44 ракет», - сказав речник МОУ.

Читайте також: Не в червні: відомий астролог дав прогноз, коли настане вирішальний перелом у війні.

Реклама Google

Telegram Channel