Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У мережі з'явилося відео, як друзі Шатунова намагалися врятувати його від смерті

Фото: unn.com.ua.

У мережі з'явилося відео, як друзі Шатунова намагалися врятувати його від смерті

Це були останні хвилини життя Шатунова

Сьогодні, 23 червня, стало відомо про смерть російського співака, соліста групи «Ласковий май» Юрія Шатунова.

Його продюсер зазначив, що співак помер по дорозі в лікарню від обширного інфаркту. Пізніше Telegram-канал SHOT оприлюднив відео, на якому видно, як друзі намагаються врятувати Шатунова від смерті.

На кадрах можна помітити, що артисту стало зле і він знаходився в стані напівнепритомності. Друзі ж підхопили його і не давали йому впасти на землю. Потім вони почали тягнути його в лікарню в селі Растуново. Там він провів близько 10 хвилин, а потім його поклали в карету швидкої допомоги, щоб відвезти в іншу лікарню. Але по дорозі він помер.

Напередодні смерті Шатунов поскандалив з екс-продюсером «Ласкавого мая», який хотів заборонити йому виконувати хіти групи. Один суд Андрій Разін вже виграв, а пізніше пригрозив іншим.

Зазначимо, напередодні смерті Шатунов поскандалив з екс-продюсером «Ласкавого мая», який хотів заборонити йому виконувати хіти групи. Один суд Андрій Разін вже виграв, а пізніше пригрозив іншим.

«Все, що намагається зробити проти мене Андрій Разін, – судоми передсмертні», - буквально вчора прокоментував інцидент з Разіним Шатунов

 

Telegram Channel