Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волейбол: українська зв’язка перебралася з Чехії в Угорщину

Волинь-нова

Волейбол: українська зв’язка перебралася з Чехії в Угорщину

Українська волейболістка Ольга Скрипак уклала угоду з угорською командою «Вашаш»

Клуб з Будапешта є чинними володарем національного Кубка, переможцем чемпіонату Угорщини та турніру MEVZA, передає сайт volleyball.ua.

В сезоні 2021\22 Ольга Скрипак виступала у чеському колективі «Дукла», з якою стала бронзовим призером Екстраліги, срібним призером Кубка Чехії та володарем Суперкубка країни. В ході спортивної кар’єри також була гравцем запорізької «Орбіти», російської «Ленінградки» та южненського «Хіміку».

Мій минулий сезон був хорошим, ми змогли досягти успіху як на командному рівні, так і окремо, хоча плей-офф пройшов не так, як планувалося, тому що ми не потрапили до фіналу.

«Мій минулий сезон був хорошим, ми змогли досягти успіху як на командному рівні, так і окремо, хоча плей-офф пройшов не так, як планувалося, тому що ми не потрапили до фіналу. Тим не менш, я отримала багато корисного досвіду, який, сподіваюся, зможу використати і у Вашаші», – розповідає Скрипак в інтерв’ю пресслужбі угорського клубу.

Декілька тижнів тому контракт з «Вашашем» продовжила ще одна українська волейболістка Юлія Бойко.

У чемпіонаті Угорщини виступатиме ще одна українська волейболістка. Ліберо Вікторія Ніколайчук поповнила склад команди «Фатум» з міста Ньїредьгаза.

Читайте також: Москальський волейбольний збрід пробиває дно (Фото)

Реклама Google

Telegram Channel