Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Повітряна тривога не завадила волинському рятувальнику створити сім`ю

Фото: ДСНС Волині.

Повітряна тривога не завадила волинському рятувальнику створити сім`ю

Чоловік зробив пропозицію руки й серця коханій під гул сирен повітряної тривоги

Війна тільки загострила високі почуття Володимира Стасюка і Марії (Лакізи) і не змінила їхню мрію стати подружжям, створити щасливу сім`ю. Пара побралася під гул сирен повітряної тривоги.

Про це розповіли на сторінці управління ДСНС у Волинській області у фейсбуці 

Освідчення Володимира відбувались за непередбачуваним сценарієм. Того довгоочікуваного і сонячного дня Володимир запросив кохану на Високий Замок – найвищу міську вершину, що здіймається над древнім Львовом. Саме там він планував зробити пропозицію руки і серця Марії.

Раптовий гул сирен повітряної тривоги змусив залишити височінь, але не зламав його планів.

Раптовий гул сирен повітряної тривоги змусив залишити височінь, але не зламав його планів. Спустившись східцями до будівлі ГУ ДСНС у Львівській області, він все ж освідчився коханій і подарував свій величезний букет троянд, а у відповідь отримав таке бажане «ТАК»!

Володимир, після завершення навчання у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності, направлений для проходження служби на рідну Волинь, майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту, бронзовий призер Чемпіонату світу з пожежно-прикладного спорту серед юнаків 2017 року, його кохана завершує навчання у цьому ж університеті за спеціальністю цивільний захист.

Любов неодмінно переможе війну, тож вітаємо молодят і зичимо новій сім’ї рятувальників багато щасливих років життя під мирним небом України. 

 

 

Telegram Channel