Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
За голову гауляйтера Мелітополя партизани оголосили солідну премію

Мелітополь - це Україна.

Фото: УНН.

За голову гауляйтера Мелітополя партизани оголосили солідну премію

Ставки будуть рости

За голову основного гауляйтера Мелітополя Запорізької області партизани голосили премію в 10 тисяч доларів. Про це під час брифінгу заявив Мелітопольський міський голова Іван Федоров, пише УНН.

«Наші партизани сьогодні відкрили сезон полювання. По всьому місту розвісили оголошення про те, що за голову основного гауляйтера вони сьогодні об'явили премію в 10 тис. доларів. Але впевнений, ці ставки будуть рости, і точно ці міні рашисти його і зачистять за ці кошти», - сказав він.

По всьому місту розвісили оголошення про те, що за голову основного гауляйтера вони сьогодні об'явили премію в 10 тис. доларів.

При цьому, з його слів, близько 500 людей зникли і були викрадені рашистами. В полоні окупантів понад два місяці перебуває 16-річна дитина. Викрадення людей – це стала звичайна практика для окупантів. Вони намагаються залякати громадян та схилити їх до співпраці.

«Минулого тижня одного з пасторів церкви викрали під час служби. Рідні викрадених не знають, де вони», - наголосив Федоров, додавши, що пастора таки відпустили.

Читайте також: Нардепу-колаборанту під час війни виплатили 78 тисяч гривень із держбюджету.

Реклама Google

Telegram Channel