Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Мессі в спідниці» з Волині йде у «бій» проти країни, де чоловіки полюбляють... спідниці

«Кожна гравчиня хоче потрапити на Чемпіонат світу, і це, мені здається, найбільша мотивація, яку можна придумати», – переконана Ольга Овдійчук.

Фото із сайту youtube.com.

«Мессі в спідниці» з Волині йде у «бій» проти країни, де чоловіки полюбляють... спідниці

Сьогодні відбудеться поєдинок групи В кваліфікації жіночого ЧС-2023, у якому збірна України зустрінеться із Шотландією. Матч пройде у Жешуві (Польща) на стадіоні «Сталь ЗКС», стартовий свисток прозвучить о 21:15 за київським часом

Для продовження боротьби за путівку на мундіаль нашій команді потрібно посісти друге місце у своїй групі (Іспанія, яка займає першу позицію, вже недосяжна).

На цей момент «синьо-жовті» йдуть четвертими, відстаючи від другого місця (Шотландія) на шість очок. При цьому шотландки зіграли на два матчі більше. Таким чином, лише перемога у очному протистоянні з «Тартановою армією» дозволить жіночій збірній України розраховувати на вихід у подальше сито кваліфікації.

Турнірна таблиця групи В.
Турнірна таблиця групи В. Фото із сайту sport.ua.

Матчі збірної України у відборі до Чемпіонату світу-2023: 

Україна – Фарерські острови – 4:0, Україна – Іспанія – 0:6, Шотландія – Україна – 1:1, Угорщина – Україна – 4:2.

Лише перемога у очному протистоянні з «Тартановою армією» дозволить жіночій збірній України розраховувати на вихід у подальше сито кваліфікації.

Пряму трансляцію поєдинку Україна – Шотландія здійснюватиме телеканал «Футбол 1». 

Напередодні двох важливих ігор відбору на ЧС, жіноча збірна України зустрілася з родинами, які вимушено залишили країну.

«Кожна гравчиня хоче потрапити на Чемпіонат світу, і це, мені здається, найбільша мотивація, яку можна придумати».
«Кожна гравчиня хоче потрапити на Чемпіонат світу, і це, мені здається, найбільша мотивація, яку можна придумати».

 

Реклама Google

Гравчиня нашої команди, уродженка Дюксина Костопільського району Рівненської області Ольга Овдійчук (велику футбольну кар’єру починала в жіночому клубі «Родина» під керівництвом тренерів Василя Мамчура та Миколи Сидорчука) прокоментувала емоційну зустріч із біженцями.

«Справді, ми приїхали, і діти були дуже раді. Вони і нас підбадьорили, і, я сподіваюсь, що ми їх також підбадьорили. Але водночас було дуже боляче, тому що наші діти змушені тікати від війни і жити в інших країнах. Хотілося, щоб вони своє дитинство проводили в українських садочках, в школах, на майданчиках, але саме в Україні, а не в іншій країні.

Читайте також на volyn.com.ua: ««Костопіль, Харків і Мадрид — ​маршрут любові до футболу…»».

Кожна гравчиня знає ціну таких матчів, знає, за що вона бореться. В першу чергу, що це буде матчі для всієї України, для наших вболівальників, для наших людей, для наших захисниць та захисників. В другу чергу, кожна гравчиня хоче потрапити на Чемпіонат світу, і це, мені здається, найбільша мотивація, яку можна придумати. Будемо виконувати установку тренера насамперед, а під час гри спробуємо використати їхні слабкі місця і досягти позитивного результату», – сказала Ольга Овдійчук виданню sport.ua.

28 червня Україна грає ще один важливий поєдинок – проти Угорщини.

Читайте також на volyn.com.ua: «Футболістка Ольга Овдійчук з Дюксина Костопільського району стала гравчинею мадридського «Атлетіко»».

Telegram Channel