Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Я намагався дати сили і впевненості: співак Тополя розповів про зустріч з Зеленським на передовій

Тарас Тополя.

Фото ТСН.

Я намагався дати сили і впевненості: співак Тополя розповів про зустріч з Зеленським на передовій

Співак та фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя, який захищає країну в лавах Збройних сил, кілька тижнів тому особисто спілкувався з президентом Володимиром Зеленським

Очільник держави приїжджав до Харкова, де зустрівся з бійцями. Про це артист розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну на YouTube, пише «Газета по-українськи».

Тополя не розкрив деталі розмови, проте поділився, що намагався налаштувати президента на позитив. «Вони приїжджали в Харків, як потім з'ясувалося, зняти голову харківської СБУ, і ми з ним спілкувалися», – розповів співак.

За словами Тополі, відбулася розмова, яку не повинні чути діти, що, ймовірно, слухатимуть інтерв'ю.

На запитання, про що саме говорили з президентом, музикант відмовився відповідати. За словами Тополі, відбулася розмова, яку не повинні чути діти, що, ймовірно, слухатимуть інтерв'ю. «Я не можу це передавати, нас же діти будуть дивитися. Ми обговорили різні деталі, нюанси. Я буквально 30 хвилин як виліз з машини, був втомлений, але намагався по-чоловічому зарядити. Дати сили і впевненості», – зазначив артист і додав, що і до цієї зустрічі був знайомий з Зеленським і не раз з ним розмовляв.

22 червня Тарас Тополя відсвяткував на фронті свій день народження. У цей день на їхній позиції був бій. У свій 35-річний ювілей співак  вирішив розіграти між шанувальниками власні речі з передової: рукавиці, балістичні окуляри, шолом, штик-ніж.

Реклама Google

Telegram Channel