Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У селі Підгайцівської громади назбирали грошей на тепловізор для військових (Фото)

Свято вдалося

Фото pidgayci-gromada.gov.ua.

У селі Підгайцівської громади назбирали грошей на тепловізор для військових (Фото)

Вчора у Лищі відбувся благодійний ярмарок «Разом до Перемоги»

Захід присвятили Дню Конституції України. Під час цього дійства назбирали 53261 гривню на тепловізор для захисників України, - інформує Підгайцівська громада.

Розпочали зустріч спільною Молитвою представників різних конфесій села Лище за українських воїнів, їх родини та всіх українців, звернулись до неба з проханням про милість Господню та благословення на Мир в Україні.

Загальний результат виявився чудовим, адже коштів у скарбничці вистачить на придбання тепловізора для наших захисників.

З вітальним словом та подякою за гарну справу звернулися до учасників благодійної акції Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк та його заступники Валентин Приходько та Олександр Бляшук.

На імпровізованій сцені на подвір’ї будинку культури села Лище тішили гостей художні номери у виконанні аматорів сцени від клубних закладів громади, вокального гурту церкви Християн Віри Євангельської села Лище.

Звідусіль було чути приємний аромат процесу приготування ухи від РК «Сазан» та плову від Церкви Преображення. Та й місцеві господині годували всіх досхочу смаколиками: дерунами, молодою картоплею, домашньою випічкою, солодощами.

Впродовж кількох годин дорослі та малеча брали участь у майстер-класах, які підготували для них  педагоги Лищенської школи, працівники будинку культури села Липини та місцевого дитячого садка.

Для найменших дітлахів влаштували розваги на батутах.

Найочікуванішим завершальним етапом ярмаркування в цей день був аукціон, під час  якого, змагаючись «Хто більше», учасники придбали: м'які іграшки песика «Патрона» та Гусака «захисника» від місцевого виробника іграшок «Тигрес»; дерев'яні вироби умільця Василя Курила, картини учнів Лищенського ліцею, брендову продукцію з логотипом Підгайцівської сільської ради та інше.

Загальний результат виявився чудовим, адже коштів у скарбничці вистачить на придбання тепловізора для наших захисників.

 

Читайте також:

Telegram Channel