Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
100 Окрема Бригада Тероборони Волині вітає з Днем Конституції

Боронимо нашу землю і нашу Конституцію!

Фото: 100 Окрема Бригада ТОВ.

100 Окрема Бригада Тероборони Волині вітає з Днем Конституції

Ми боремося за те, щоб ворог знав, що територія України в межах існуючого кордону є цілісною i недоторканою

3емляки – волиняни! У цей драматичний і доленосний час щиро вітаємо вас із Днем Конституції України! – звертаються представники 100 Окрема Бригада Тероборони Волині.

Основному 3акону нашої Держави уже 26 років. Проте, вочевидь, саме зараз ми остаточно розуміємо справжню цінність закладених у нашій конституції правових засад:

«Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава»

«Суверенітет України поширюється на всю її територію. Територія України в межах існуючого кордону є цілісною i недоторканою»

«Людина, її життя i здоров'я, честь i гідність, недоторканість i безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю»

«Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності i недоторканості покладаються на 3бройні Сили України»

Саме в Конституції зазначено, що Державний Прапор України – синьо-жовтий, Державний Герб - «тризубий», а Державний Гімн - «Ще не вмерла України...».

 

 

 

Саме в Конституції зазначено, що до складу України входять: Автономна Республіка Крим, 24 області, міста Київ та Севастополь.

Боронячи сьогодні Україну від ненависного ворога, ми боронимо й нашу Конституцію. Боронимо право жити не лише на українській Волині, чи в українській столиці – Києві - а й в українському Криму, на українському Донбасі, на українській Херсонщині.

Боронячи сьогодні Україну від ненависного ворога, ми боронимо й нашу Конституцію. Боронимо право жити не лише на українській Волині, чи в українській столиці – Києві - а й в українському Криму, на українському Донбасі, на українській Херсонщині. Гордо жити під синьо-жовтим Прапором i «тризубим» Гербом, щиро притискаючи руку до грудей під час виконання нашого гімну…

Читайте також: «Впав Кирил – впаде й Росія!»: Українці продовжують жартувати про патріарха РПЦ Кирила

Telegram Channel