Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Теж хочуть взяти «участь у цій битві»: поляки

Переможемо.

Фото ТСН.

Теж хочуть взяти «участь у цій битві»: поляки

У Польщі вирішили взяти приклад із литовців, які раніше зібрали 5 млн євро на «Байрактар» для ЗСУ, і також розпочали збирати кошти на «турецьку пташечку»

У Польщі хочуть допомогти українцям якнайскоріше вибити російських окупантів, яких Путін кинув вбивати мирних людей і бомбити міста, пише ТСН.

Про це повідомив польський журналіст Славомір Сераковський, котрий і запустив збір. Він розповів, що надихнувся литовцями, які за короткий час (за 3,5 дні) пожертвували аж 5 мільйонів євро на придбання турецького ударного безпілотника для України.

«Литовці вмить зібрали кошти і компанія, яка виробляє Bayraktars, вирішила подарувати один Україні, а зібрані гроші використати для допомоги населенню. Пізніше те саме повторилося з наступними трьома! Тепер настала наша черга»

«Литовці вмить зібрали кошти і компанія, яка виробляє Bayraktars, вирішила подарувати один Україні, а зібрані гроші використати для допомоги населенню. Пізніше те саме повторилося з наступними трьома! Тепер настала наша черга», - зазначив він.

Сераковський закликав поляків не спостерігати пасивно за тим, як росіяни вбивають українських дітей та руйнують чергові  міста. «Давайте візьмемо участь у цій битві. Давайте скинемося на найефективнішу зброю!» - йдеться в описі збору. 

Журналіст хоче зібрати 4,5 мільйона злотих. Збір триватиме ще 30 днів. 

Станом на зараз вже зібрано 27 237 злотих. 

Реклама Google

Telegram Channel