Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волейбол: львівські «Кажани» знайшли місто для ігор у Польщі

Львів’яни мали наміри виступати у чемпіонаті Польщі ще до початку війни.

Фото із сайту volleyball.ua.

Волейбол: львівські «Кажани» знайшли місто для ігор у Польщі

За інформацією польських ЗМІ, спортивні арени міста Краків стануть домашнім майданчиком львівського клубу «Барком-Кажани»

Львівська команда «Барком-Кажани» в сезоні 2022/23 виступатиме у чемпіонаті Польщі, який має назву ПлюсЛіга, передає сайт volleyball.ua.

Більшість матчів відбудуться на арені під назвою «Hutnik Kraków».

Як повідомляє TVP Sport, клуб зі Львова проводитиме домашні матчі у Кракові, де немає представника ПлюсЛіги. Більшість матчів відбудуться на арені під назвою «Hutnik Kraków». А центральні протистояння «кажани» проведуть на 12-тисячній «Таурон Арені», яка приймала матчі чемпіонатів Європи та світу.

Офіційно львівська команда про це поки що не повідомляла.

«У нас особливий час, разом ми вирішили, що наші українські друзі відповідають вимогам і водночас заслуговують на нашу підтримку та солідарність. Крім того, через війну в Україні та напад росії на наших східних сусідів, ми не повинні відбирати у них і нас шансів на розвиток наших ігор у лізі. Найближчими місяцями ми продовжимо процес прийняття Баркома до ПлюсЛіги, є ще ряд формальностей, які необхідно виконати, що випливають з положень нашого регламенту. Проте спільне рішення Ради означає, що ми готові до цього виклику та до нової глави в історії нашої професійної ліги», – сказав президент правління Польської волейбольної ліги Артур Попко.

Нагадаємо, що львів’яни мали наміри виступати у чемпіонаті Польщі ще до початку війни. А жіночій СК «Прометей» гратиме у чемпіонаті Чехії вимушено.

Сезон 2021-2022 був завершений достроково. За його результатами ВК «Барком-Кажани» став срібним призером Суперліги України.

Читайте також: Марина Мазенко: «Із задоволенням зіграла на змаганнях у Чернівцях»

Реклама Google

Telegram Channel