Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Баскетбол: Михайлюк приєднався до збірної України (Фото)

Баскетбольна Україна вболіває за нашу збірну!

Фото пресслужби ФБУ.

Баскетбол: Михайлюк приєднався до збірної України (Фото)

Гравець НБА зіграє у відборі на чемпіонат світу

Захисник «Торонто Репторз» Святослав Михайлюк приєднався до тренувального табору збірної України, яка готується до матчів кваліфікації чемпіонату світу 2023 року, інформує пресслужба ФБУ.

Повірте, я завжди готовий приїхати у збірну України, це мій спортивний та соціальний обов’язок перед баскетбольною школою, що мене виховувала, перед Україною, де я виріс.

«Повірте, я завжди готовий приїхати у збірну України, це мій спортивний та соціальний обов’язок перед баскетбольною школою, що мене виховувала, перед Україною, де я виріс. Тим більше зараз, коли нашій країні, як ніколи, потрібна підтримка та об’єднання. Я радий бути разом з командою.

Ще одним мотивом приїзду є турнірна ситуація, ми маємо хороші шанси вдруге поїхати на чемпіонат світу, нам потрібно це зробити. Цілком імовірно, зіграю в усіх трьох матчах, важливо аби здоров’я дозволило», - сказав Михайлюк.

У складі національної команди 25-річний баскетболіст 1 липня зіграє проти Грузії, 4 липня проти Північної Македонії, 7 липня проти Іспанії.

nullYevenko Dmytro
nullYevenko Dmytro
nullYevenko Dmytro

Читайте також: Айнарс Багаткіс: «Михайлюк у збірній України - це ковток свіжого повітря»

Telegram Channel