Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинський чернець воює на передовій

Боєць каже, що в перші дні після 24-го лютого не знаходив собі місця в монастирі.

Фото 14 оМБР.

Волинський чернець воює на передовій

До здобуття духовного сану був військовим

-- На фронті і в миру він Михайло. Як і кожен із воїнів, зі зброєю в руках він бореться за кожен шматок української землі, спаплюженої ворогом, -- розповідає про побратима пресслужба 14 ОМБР.

В повсякденному нефронтовому житті він - ієродиякон Пімен, чернець, викладач катехізису у Волинській православній богословській академії.

-В перші дні після 24-го лютого не знаходив собі місця в монастирі: від того, що відбувалося навкруги, просто розривало зсередини… Маючи воєнний досвід, адже до здобуття духовного сану я служив у нашій Князівській 14 бригаді, попросився на фронт, - розповідає побратим. – І хоча мій духовний сан мені це забороняв, з благословення митрополита Луцького та Волинського Михаїла я мобілізувався, і зараз тут.

-В перші дні після 24-го лютого не знаходив собі місця в монастирі: від того, що відбувалося навкруги, просто розривало зсередини… Маючи воєнний досвід, адже до здобуття духовного сану я служив у нашій Князівській 14 бригаді, попросився на фронт, - розповідає побратим. – І хоча мій духовний сан мені це забороняв, з благословення митрополита Луцького та Волинського Михаїла я мобілізувався, і зараз тут: зі зброєю в руках разом із побратимами роблю те, що маю, для своєї держави та свого народу. Ми захищаємо своє! З нами Бог і Україна! І Перемога за нами!

-- … І розвіються вороги Його, і нехай біжать від Лиця Його всі ненависники Його. Як щезає дим, нехай щезнуть, як тане віск від вогню, так нехай загинуть… Нині, і повсякчас, і навіки віків. Амінь, -- пишуть у повідомленні.

Боєць каже, що в перші дні після 24-го лютого не знаходив собі місця в монастирі.
Боєць каже, що в перші дні після 24-го лютого не знаходив собі місця в монастирі.

 Читайте також: Волинські волонтери показали, як готують м’ясо для воїнів ЗСУ (Відео, фото)

Telegram Channel