Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Брестській області поблизу Волині росіяни встановлюють системи ППО (Відео)

Хоча кривавий лукашенко і переконує, що білорусь не прагне воювати в Україні, мовляв, республіці ця війна «абсолютно не потрібна».

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

У Брестській області поблизу Волині росіяни встановлюють системи ППО (Відео)

Також білоруські війська відпрацьовують зведення понтонних переправ поблизу українського кордону

На Волинському та Поліському напрямках наразі немає ознак формування наступальних ворожих угруповань. Але російські війська посилюють на кордоні сили ППО.

Так, Генштаб ЗСУ повідомляє, що російська армія нарощує у білорусі сили ППО. Також у Брестській області відбувається ротація збройних сил білорусі.

За наявною інформацією, «з 1 липня 2022 року розпочато ротацію підрозділів збройних сил республіки білорусь у Брестській області. Посилюється система протиповітряної оборони за рахунок підрозділів Східного військового округу збройних сил російської федерації»,– мовиться в повідомленні Генштабу.

Раніше у Генштабі повідомили, що білоруські війська відпрацьовують зведення понтонних переправ поблизу українського кордону. Основна активність білоруських військ спостерігається в Гомельській та Брестській областях.

Основна активність білоруських військ спостерігається в Гомельській та Брестській областях.

Тим часом радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк сказав, що Україна готова до різних сценаріїв розвитку подій зі сторони Білорусі і наголосив, що українців обов'язково попередять про загрозу нового наступу, якщо така виникне.

Читайте також на volyn.com.ua: «лукашенко звинуватив Україну в обстрілі білорусі й наказав «взяти на приціл» противників».

Telegram Channel