Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Військові з Володимира подякували норвежцям за неоціненні гостинці

Все потрібне, щоб гнати геть і нищити рашистів: прилади нічного бачення, біноклі, тепловізори, приціли нічного бачення з інфрачервоним підсвічуванням, камуфляжні сітки.

Фото: 39 зенітний ракетний полк, Володимир-Волинський. Прес-служба.

Військові з Володимира подякували норвежцям за неоціненні гостинці

Без волонтерів велося би набагато важче

Війна, яка триває сьогодні – це не тільки ведення бойових дій та сотні подвигів, що здійснюються щоденно, це також волонтерська допомога від небайдужих громадян і організацій, моральна підтримка українських воїнів.

Командування та особовий склад військової частини А2892 висловлює слова вдячності колективу Посольства України в Королівстві Норвегія за надану волонтерську допомогу нашим побратимам, що включає: прилади нічного бачення, біноклі, тепловізори, приціли нічного бачення з інфрачервоним підсвічуванням, камуфляжні сітки.

Командування та особовий склад військової частини А2892 висловлює слова вдячності колективу Посольства України в Королівстві Норвегія за надану волонтерську допомогу нашим побратимам

Щиро дякуємо Вам за бажання творити добро, за щедрість душі та розуміння в потребах українського війська. Разом до перемоги! Слава Україні! -- пишуть представники військових.

Читайте також: Волинські волонтери показали, як готують м’ясо для воїнів ЗСУ (Відео, фото)

Реклама Google

Telegram Channel