Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Пробили чергове дно: Тимощук та ще один ексгравець збірної України зіграють у Росії в «матчі легенд»

Анатолій Тимощук.

Фото ТСН.

Пробили чергове дно: Тимощук та ще один ексгравець збірної України зіграють у Росії в «матчі легенд»

Колишні футболісти збірної України Анатолій Тимощук та Олександр Співак візьмуть участь у «матчі легенд» московського «Спартака» та санкт-петербурзького «Зеніту»

Поки український народ уже п'ятий місяць героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню російських окупантів, українські футболісти-зрадники продовжують насолоджуватися життям в країні-агресорці.

Анатолій Тимощук та Олександр Співак 8 липня у виставковому поєдинку в Санкт-Петербурзі зіграють за «Зеніт», за який вони виступали під час ігрової кар'єри, повідомляє ТСН з посиланням на офіційний сайт Російського футбольного союзу (РФС).

У Тимощука відібрали звання «Почесного громадянина міста Луцьк».

Тимощук був рекордсменом за кількістю зіграних матчів за збірну України (144). Проте 11 березня Анатолія офіційно викреслили з історії українського футболу. Його позбавили всіх титулів, нагород, почесних звань, тренерської ліцензії та довічно заборонили займатися футбольною діяльністю на території України. Також у Тимощука відібрали звання «Почесного громадянина міста Луцьк».

Від початку збройної агресії Росії проти України Тимощук ніяк не засудив дії окупантів, а також продовжив працювати в санкт-петербурзькому «Зеніті». Своєю чергою, батько Анатолія, який проживає в Луцьку, записався до тер оборони міста.

Що стосується Олександра Співака, на його рахунку 3 матчі за збірну Україну. Від початку російського вторгнення на територію України він публічно не висловлював свою позицію щодо війни. В чемпіонаті України Співак виступав за «Чорноморець», «Шахтар», «Сталь» (Алчевськ), «Зірку» та «Металур» (Запоріжжя).

Реклама Google

Telegram Channel