Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські поліцейські показали щемне відео з нагоди Дня Нацполіції України

Зі святом!

Фото: Нацполіція Волині/ФБ.

Волинські поліцейські показали щемне відео з нагоди Дня Нацполіції України

Нині правоохоронці виконують додаткову роботу через воєнний стан

Сьогодні, 4 липня, вже всьоме відзначається День Національної поліції України. У цьому році він не такий, як в попередні, адже поліцейські несуть службу під час війни, -- пишуть волинські поліцейські.

-- Крім щоденної звичної роботи, яка була покладена на нас до 24 лютого 2022 року, зараз ми додатково виконуємо ряд обов’язків в умовах воєнного стану. Поліція забезпечує правопорядок в тилу, частина наших колег виконує завдання в областях, де ведуться активні бойові дії, інші документують воєнні злочини окупантів, виконують завдання на звільнених територіях. Дякую всім, хто несе службу та сумлінно виконує свій обов’язок задля спільної перемоги – кожен на своєму місці, -- наголосив керівник поліції краю Юрій Крошко.

-- На жаль, серед наших колег з інших областей є полеглі правоохоронці, які загинули при виконанні службових обов’язків – вічна пам'ять героям. Ми ж маємо продовжувати гідно служити й захищати свою Батьківщину і співгромадян, -- пише Юрій Крошко.

-- На жаль, серед наших колег з інших областей є полеглі правоохоронці, які загинули при виконанні службових обов’язків – вічна пам'ять героям. Ми ж маємо продовжувати гідно служити й захищати свою Батьківщину і співгромадян, , -- пише Юрій Крошко.

-- У цей день щиро бажаю всім поліцейським перемоги та миру для всіх нас, благополуччя і злагоди в родинах для кожного. Достойно виконуйте свої службові обов’язки там, де це буде необхідно, -- підсумував керівник поліції і додав: «Слава Україні!»

Відео

Читайте також: Волинська поліція активно розшукує 54-річного чоловіка

 

Telegram Channel