Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Співала про Україну, а чекала на росію: дівчинка з Лисичанська вразила «перевзуванням» (Відео)

Нині дівчина радіє, що росія захопила частину України.

Скріншот з відео.

Співала про Україну, а чекала на росію: дівчинка з Лисичанська вразила «перевзуванням» (Відео)

На записі пропагандистів дівчинка ледь не плаче від щастя та радіє тому, що окупанти зайшли у її рідне місто

Дівчинка з Лисичанська вразила мережу своїм «перевзуванням». Нещодавно вона співала про вільну Україну, а учора щиро раділа, коли окупанти зайшли до міста, передає УНІАН.

Відео з дівчинкою записали російські пропагандисти, а згодом у мережі показали, як вона до цього співала патріотичні українські пісні.

Вона часто виступала на концертах, співала патріотичні пісні та з радістю брала участь у заходах, присвячених державним святам.

Так, лисичанка зустріла рашистів, які зайшли до міста. Вона з радістю розповіла, що дуже чекала на окупантів. При цьому дівчинка наголосила, що хотіла, аби РФ захопила український Лисичанськ, ще з 2014 року. Як зазначають користувачі мережі, які вже впізнали маленьку зрадницю, на той момент їй було приблизно 6 років.

Мешканці Лисичанська швидко повідомили у соціальних мережах, що дівчинку з відео рашистів звуть Поліна. Вона часто виступала на концертах, співала патріотичні пісні та з радістю брала участь у заходах, присвячених державним святам.

Проте, як виявилося, дівчинка вміє дуже швидко «перевзуватися». Нині вона називає себе патріоткою рф та радіє, що рашисти захопили Лисичанськ.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel