Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Волині впіймали директора підприємства, що проводив афери з компослугами на понад 1,5 млн грн бюджетних коштів

Непогано нажився.

Фото: vezha.ua.

На Волині впіймали директора підприємства, що проводив афери з компослугами на понад 1,5 млн грн бюджетних коштів

За процесуального керівництва прокурорів галузевого відділу Волинської обласної прокуратури директору одного з підприємств області повідомлено про підозру у вчиненні службового підроблення й привласнення чужого майна, в тому числі у великих та особливо великих розмірах  шляхом зловживання службовим становищем (ч.1 ст. 366, ч.ч. 3,4,5 ст. 191 КК України)

Слідство встановило, що кілька років поспіль посадовець подавав до виконавчого комітету Нововолинської міської ради для затвердження тарифу документи із внесеними у них недостовірними відомостями про витрати на придбання енергоносіїв для надання послуг із опалення Нововолинської центральної міської лікарні, повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Згодом з'ясувалося, що підприємство не купувало палива у суб'єкта господарювання, вказаного у документах, і вартість послуг з надання теплової енергії завищувало.

На підставі підроблених посадовцем документів на рахунок підприємства з бюджету було зайво перераховано понад 1,5 мільйона гривень, які директор і привласнив.
Триває досудове розслідування.

Підприємство не купувало палива у суб'єкта господарювання, вказаного у документах, і вартість послуг з надання теплової енергії завищувало.

Нагадаємо, що відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: Назвали вартість найдорожчої машини, яку ввезли на Волинь без сплати мита (Фото, відео).

Telegram Channel