Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
До Луцька привезли машину допомоги із польського міста (Фото)

Фото Луцька міська рада.

До Луцька привезли машину допомоги із польського міста (Фото)

Не словом, а ділом наші польські сусіди підтримують Україну у боротьбі з російським агресором

Цього разу до Центрального пункту допомоги приїхав вантаж з польського Білостока, що є містом-партнером Луцька. У причепі те, чого так потребують і військові, і цивільні: харчі, одяг, медицина. Усього — 13 тонн, повідомила Луцька міська рада. 

Привезене збирали кілька тижнів. Коли допомога була уже на палетах — постало питання транспортування. Безкоштовно усе доправити до України, не зважаючи на черги на кордоні, погодилася фірма «Скандіко». Її віце-президент Павел Соколовскі особисто сів за кермо фури, бо понад усе хоче, щоби Україна якнайшвидше перемогла.

«Хочу вашим воїнам сказати: ви бороните не лише Україну, а й Польщу, усію Європу. Слава Україні, Слава Героям. Не опускайте рук. Незабаром Україна знову поверне усі свої території. Ми ж, допомагатимемо чим зможемо, щоби це сталося у стислі строки», - зазначив він.

Окрім одягу та продуктів харчування, волонтери особливо виділяють те, що на передовій на вагу золота: турнікети, рації, павер-банки, карімати, генератори. Останніх, до речі, поляки привезли шість штук. 

Окрім одягу та продуктів харчування, волонтери особливо виділяють те, що на передовій на вагу золота: турнікети, рації, павер-банки, карімати, генератори. Останніх, до речі, поляки привезли шість штук. Вони є дуже потужними і допоможуть бійцям краще виконувати поставлені завдання.

Вже з понеділка зібране у холі драмтеатру роз'їдеться цілою Україною. Та дещо, як ось медичні халати та ліки певної направленості — залишаться в Луцькій громаді й поповнять медичний арсенал військового шпиталю. А тим часом, благодійники з Польщі, Німеччини, Прибалтики, Франції, Румунії, Швейцарії, що активно співпрацюють з Луцьким пунктом допомоги, обіцяють і надалі сприяти необхідним, аби тільки Україна дотисла російських окупантів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel