Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині підліток впав з матраца і втопився, а немовля в тяжкому стані

Кількість дітей, які загинули через утоплення, зростає.

Фото з відкритих джерел.

На Рівненщині підліток впав з матраца і втопився, а немовля в тяжкому стані

Це п'ята смерть дитини на воді в області у цьому році

На Рівненщині під час відпочинку втопився підліток. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області. Інцидент стався 4 липня, це п'ята смерть дитини на воді у 2022-му році.

У поліцію повідомили по обіді про те, що на кар'єрі біля села Могиляни Рівненського району батьки намагаються знайти сина, який пішов купатись та не повернувся. Хлопцеві 15 років, сім’я із сусіднього Оженина і відпочивала на водоймі.

«Поліцейські встановили, що підліток поплив на надувному матраці, доплив до місця із достатньою глибиною і там перекинувся. Відомо, що хлопець не вмів плавати. Його дістали з води та намагались реанімувати, але ці спроби були марними і врятувати життя не вдалось. Тіло направили на судмедекспертизу», — повідомила речниця поліції Марія Юстицька.

Поліцейські встановили, що підліток поплив на надувному матраці, доплив до місця із достатньою глибиною і там перекинувся. Відомо, що хлопець не вмів плавати.

Читайте також: «16-річна дівчина втопилася у річці Західний Буг в Червонограді»

У поліції за цим фактом проводять додаткову перевірку. Марія Юстицька додала, що того ж дня у реанімацію доставили 11-місячного хлопчика, який впав у басейн біля дому. Інцидент трапився у Садовому колишнього Гощанського району.

Марія Юстицька додала, що того ж дня у реанімацію доставили 11-місячного хлопчика, який впав у басейн біля дому. 

Загибель підлітка у Могилянах стала п'ятою смертю дитини на воді у 2022-му році на Рівненщині і третьою за останні пів тижня: 2 липня у Стиру потонули двоє дівчат.

Реклама Google

Telegram Channel