Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
4 бюстгальтери, які повинні бути у вашій шафі

Фото intertop.ua.

4 бюстгальтери, які повинні бути у вашій шафі

Надійна та зручна фіксація грудей — це те, що потрібно дівчатам, щоб почуватися впевнено

Потрібно мати у своїй шафі хоча б кілька різних типів ліфів. Вибирайте бюстгальтер універсальних відтінків, щоб комбінувати його з різним одягом. Знайти зручні та вишукані моделі можна у магазині intertop.ua на будь-який розмір грудей.

Балконет — для глибокого декольте 

Балконет – це особливий варіант бюстгальтера з відкритою чашкою. Його зручно використовувати під блузи та сукні з глибоким вирізом – особливо квадратним. Особливості моделі такого типу:

  • бретелі трохи ширше, ніж у класиці, і розташовані далі один від одного;

  • видимий підйом грудей, що допомагає формувати ефектне декольте;

  • підходить для будь-якого розміру.

Часто варіант бюстгальтера називають «Анжелікою». Ця назва з'явилася через кінострічку «Анжеліка — маркіза ангелів», де головна героїня завжди демонструвала ідеальне декольте.

Невидимка для вишуканих нарядів

Бюстгальтер без бретелів зазвичай представлений як невидимка. Він щільно прилягає до тіла, піднімаючи груди. Але при цьому його не видно під одягом будь-якого крою. Цікаві моделі — силіконові накладки. Вони дозволяють носити блузи чи сукні з повністю відкритою спиною.

Фіксуються вони завдяки спеціальним затяжкам, які з'єднують дві чашки. Стилісти рекомендують у цьому випадку зупинитись на нейтральному бежевому відтінку.

Спортивний топ — класика комфорту

Зручність у повсякденному носінні забезпечать безшовні або спортивні топи. Вони гарно підтримують груди. Зручне регулювання бретель додає комфорту при заняттях спортом. Моделі бувають різних розмірів із кількома рівнями закритості чашок.

Ці моделі, як і бюстьє, відмінно підходять для спорту та повсякденності. Вони підходять для йоги, бігу та іншої активності.

Пуш-ап — ідеальний результат

Ще один обов’язковий бюстгальтер у вашому гардеробі повинен мати пуш-ап. Спеціальні наповнювачі в чашках додають об’ємності грудям, роблять їх привабливіше. Візуальне збільшення декольте підходить і для звичайного одягу, і для вишуканих нарядів.


 

Telegram Channel