Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Відбулося жеребкування групового раунду Євро-2022 з пляжного волейболу (Таблиця)

Волейбольна Україна вболіває за наших дівчат!

Фото із сайту pvlua.com.

Відбулося жеребкування групового раунду Євро-2022 з пляжного волейболу (Таблиця)

Цього року одразу три українських жіночі пари стануть учасниками першості континенту із волейболу пляжного, який пройде 15-20 серпня у німецькому місті Мюнхен

Представляти Україну будуть Інна та Ірина Махно, Діана Луніна \ Валентина Давідова, Ангеліна Хміль \ Тетяна Лазаренко, передає пресслужба ПВЛУ.

Представляти Україну будуть Інна та Ірина Махно, Діана Луніна \ Валентина Давідова, Ангеліна Хміль \ Тетяна Лазаренко.

За результатами жеребкування сестри Махно зіграють у групі В з австрійською парою Шютценхьофер / Плесютчніг, з представницями Нідерландів Пирсман E./ Ван Дріель M. та зі швейцарками Хайдрих / Верже-Депре A.

Валентина Давидова та Діана Луніна потрапили до групи Е. Там їх суперниками стали пара з Нідерландів, яка є срібним призером чемпіонату Європи-2021 – Стам / Шун, і яка наразі займає перше місце cвітового рейтингу, а також два швейцарських дуети – Бобнер/Верже-Депре З. та Бентеле / Лутц.

Ангеліна Хміль та Тетяна Лазаренко опинилися у групі F, де зустрінуться з бронзовими призерками минулорічного Євро – німкенями Боргер / Суде, також двома італійськими парами Менегатті / Готтарді та сестрами Орсі Тот.

Читайте також: Волейбол: стали відомі всі учасниці Євро-2022 серед дівочих збірних U-19

 

Telegram Channel