Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині прощаються із 27-річним воїном з Володимира (Фото)

Загинув земляк-герой.

Фото з відкритих джерел.

На Волині прощаються із 27-річним воїном з Володимира (Фото)

Війна забрала життя Дмитра Сокоринського

Житель Володимира Дмитро Сокоринський загинув 4-го липня в результаті ракетного удару під час виконання бойового завдання на Донеччині. У нього залишилась дружина та донечка. 27-річний майор обіймав посаду заступника командира 1-го механізованого батальйону, повідомляється на сторінці Володимирської міськради у фейсбуці.

 

 

 

У лавах Збройних сил України – з 2012 року, закінчив Національну академію сухопутних військ у місті Львові. З перших днів війни виконував свій громадянський та офіцерський обов’язок, мужньо обороняючи рідну землю від рашистів.

«Від імені усієї громади висловлюю щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам’ять та слава полеглому захиснику!» – йдеться у повідомленні.

Як пізніше повідомив Ігор Пальонка, похорон Героя Дмитра Сокоринського відбудеться 6-го липня.

Об 11:30 прощання розпочнеться за адресою вул. Січових стрільців, 6. Об 11:45 жителів громади просять долучитись до коридору шани, який пролягатиме за наступним маршрутом: вул. Січових стрільців – Устилузька – Данила Галицького – Ковельська – Драгоманова.

Об 11:45 жителів громади просять долучитись до коридору шани, який пролягатиме за наступним маршрутом: вул. Січових стрільців – Устилузька – Данила Галицького – Ковельська – Драгоманова.

О 12:00 у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії розпочнеться чин похорону.

 

 

Telegram Channel