Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Біля «Ягодина»  відремонтували дорогу (Фото)

Фото: Служба автомобільних доріг області.

Біля «Ягодина» відремонтували дорогу (Фото)

У воєнний час в країні важко переоцінити важливість автомобільних шляхів. Нині вони виконують одну з ключових функцій у життєзабезпеченні країни, оскільки через військову агресію порти закриті, а авіасполучення відсутнє

Нині робота дорожників зосереджена на відновленні проїзду «дорогами життя», через які проходять основні обсяги товарів та гуманітарних вантажів. Однією з таких важливих транспортних артерій є міжнародний автошлях М-07 Київ – Ковель – Ягодин, що веде до Європи через пропускний пункт «Ягодин – Дорогуськ». Цим прикордонним шляхом нині рухається ще більша кількість транспортних засобів, які евакуюють людей, доставляють гуманітарні вантажі, доправляють експортну продукцію.

Тут пролягає дорога першої категорії: з України транспорт прямує двома смугами правого проїзду, а в’їжджає в країну лівим проїздом. 

З огляду на значний ріст трафіку вантажного транспорту «варшавською» трасою, дорожники працюють задля забезпечення безпечного і безперебійного проїзду.

Днями завершено роботи з відновлення 300 пог. м дорожнього покриття на двох мостових переходах через річку Західний Буг, що розташовані на під’їзді до ПП «Ягодин – Дорогуськ». Дорожники відфрезерували старе дорожнє покриття та влаштували 5-сантиметровий шар асфальту. Незабаром нанесемо нову дорожню розмітку. Підрядник – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Нагадаємо, що тут пролягає дорога першої категорії: з України транспорт прямує двома смугами правого проїзду, а в’їжджає в країну лівим проїздом. Дорожні роботи проводили без перекриття руху вантажного транспорту, тож затримок при перетині кордону не було.

Читайте також: «Польща виділятиме дешеве житло для біженців з України»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реклама Google

 

Telegram Channel