Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Шукав обраницю на телешоу: відоме ім'я чоловіка, який розчленував коханку (Фото)

Нелюда затримали.

Фото chesno.org.

Шукав обраницю на телешоу: відоме ім'я чоловіка, який розчленував коханку (Фото)

Підозрюваний у жахливому злочині має велику біографію, пов'язану з виборами, бізнесом та медійною діяльністю

Київщину сколихнула резонансна новина про розчленування жінки. Поліція затримала успішного адвоката та учасника ток-шоу про одруження. Маніяком виявився Петро Бігун.

Про це йдеться на сайті «ЧЕСНО».

Петро Бігун народився 12 липня 1985 року в місті Дудінка Красноярського краю. Бігун має досить цікаву біографію, пов'язану з політикою та рейдерством. 

У 2019 році Бігун був кандидатом у народні депутати як самовисуванець по 222 округу (Київ) і цього ж року знімався у телешоу «Одруження наосліп».

Чоловік значиться керівником кампаній «Бігун Бенджамін», «Хорт», «Сарго Вінч», «Таргет менеджмент». У 2020 році він балотувався до Київської міської ради від партії «Правий сектор». Був безпартійним. На момент балотування працював директором ТОВ «Сарго Вінч» і проживав у місті Києві. Тоді партія не подолала прохідний бар'єр.

У 2019 році Бігун був кандидатом у народні депутати як самовисуванець по 222 округу (Київ) і цього ж року знімався у телешоу «Одруження наосліп».

За даними журналістів проекту «Наші гроші», у 2017 році Бігун потрапив у рейдерський скандал та став формальним власником львівського ТРЦ «Victoria Gardens». Згодом суд зупинив рейдерство.

У тому ж 2017 році Бігуну подарували квартиру у Києві, також він нібито взяв у борг 1,85 млн грн від генерал-майора СБУ часів Януковича, про що свідчив витяг з реєстру речових прав на нерухоме майно.

До цього Петро Бігун у квітні оформив на себе квартиру по вулиці Михайла Донця у Києві площею 86 кв м, яку отримав в подарунок від невідомого. Через місяць на цю ж квартиру були внесені дані щодо договору іпотеки, виданого 18 травня. Як свідчить витяг з реєстру нерухомості, того дня Бігуну позичив 1,85 млн грн Дмитро Білоус. Гроші мав повернути у листопаді 2018 року.

У 2016 році Бігун зареєстрував право власності на автомобіль «Mercedes-Benz» S500L 2005 року випуску, а у грудні – в стані алкогольного сп’яніння потрапив у ДТП. Суд визнав його винним, але провадження у справі закрили через закінчення строку накладення адміністративного стягнення.

Раніше Бігун був слідчим в особливо важливих справах другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури міста Києва.

Нагадаємо, у Київській області адвокат, учасник ток-шоу про одруження під час конфлікту задушив кохану, а щоб приховати сліди злочину - розчленував її тіло.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel