Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Зеленський назвав, скільки ракет випустила росія по українських містах

Фото: Павло Кириленко/Facebook.

Зеленський назвав, скільки ракет випустила росія по українських містах

Президент Володимир Зеленський заявив, що станом на ранок 13 липня ворожа росія запустила про Україні 2960 ракет

Глава української держави назвав такі дії РФ терором, оскільки основними цілями ворожих ракет є цивільні об'єкти.

Про це він сказав 13 липня, звертаючись до учасників конференції «Азійське лідерство», яка відбувається у Сеулі (Корея), повідомляє Офіс Президента. 

«2960 ракет станом на цей ранок – саме стільки встигла запустити росія по наших містах. І головна мета ракет – цивільні об’єкти», - зазначив Зеленський.

За його словами, якщо терор залишиться безкарним, то повториться в інших частинах світу, в інших країнах. Зеленський наголосив, що російська артилерія бере в заручники українські міста. російська армія організовує свій наступ так, щоб її гармати й реактивна артилерія могли бити по житлових районах міст.

російська армія організовує свій наступ так, щоб її гармати й реактивна артилерія могли бити по житлових районах міст.

«Це тактика росії, яка спрямована на те, щоб вигнати людей із наших міст і щоб кожен з українців відчував страх перед державою-терористом», - заявив президент України та додав, що жодна інша держава світу не витрачала стільки грошей на свідоме розповсюдження дезінформації, конспірології, антинаукових теорій змови, зокрема й щодо вакцин, як це робить росія.

Зеленський також подякував Кореї за підтримку і вірить, що результативність спільних зусиль може бути такою, щоб іще через сто днів можна було сказати, що агресор справді покараний, а всі інші потенційні агресори світу не мають жодної альтернативи нормальному мирному життю.

Читайте також: росії потрібна утилізація білоруської армії, — Подоляк

Реклама Google

Telegram Channel