Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
В Алчевську ЗСУ вдарили в базу ворога в тролейбусному депо, коли п'яні окупанти спали

Окупантам було гаряче.

Фото: УНІАН.

В Алчевську ЗСУ вдарили в базу ворога в тролейбусному депо, коли п'яні окупанти спали

Там розташовувався особовий склад ворожої армії

В Алчевську Збройні сили України обстріляли базу російської армії у тролейбусному депо. Удар здійснили під ранок, коли п'яні окупанти полягали спати.

Такою інформацією поділився прес-центр стратегічного командування ЗСУ в офіційному Telegram-каналі. Про ситуацію зі знищенням бази доповіли місцеві джерела, передає УНІАН.

У тролейбусному депо Алчевська розташовувався особовий склад ворожої армії. Частину солдатів вдалося ліквідувати влучним ударом, проте точну кількість втрат поки не встановлено. На відео, яке опублікували в стратегічному командуванні ЗСУ, демонструється стовп чорного диму над містом. Ймовірно, на місці попадання виникла пожежа.

Частину солдатів вдалося ліквідувати влучним ударом, проте точну кількість втрат поки не встановлено. 

Нагадаємо, раніше сьогодні, 17 липня, українські захисники прицільно обстріляли об'єкти рашистів в Херсонській області. Вони знищили штаб, казарми і склад з боєприпасами в Лазурному біля моря. З місця повідомили, що в селищі лунало багато вибухів.

Читайте також: «росіянам потрібні не наші землі. Вони – другорядна мета»: телеведучий Кондратюк розповів, чого насправді хочуть рашисти»

Реклама Google

Telegram Channel