Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Що таке 20-30 гривень зараз? Це 2-3 пачки «мівіни»» – луцькі волонтери оцінили поміч

Хай Бог береже всіх українських воїнів і всіх, хто їм допомагає!

Фото: Мирослава Козань.

«Що таке 20-30 гривень зараз? Це 2-3 пачки «мівіни»» – луцькі волонтери оцінили поміч

Волонтери зібрали для армії понад 17 тисяч волинських сухпайків

Слава Богу, слава і шана нашим захисникам! Сьогодні сім«я Ружевичів виготовила і привезла на Благодійний фонд «Українська мрія» для #волинський_сухпайок, 55 кг «енергетичних бомбочок»! Велика вам подяка! -- повідомила Мирослава Козань, волонтерка, яка опікується славнозвісними волинськими сухпайками.

Мирослава Козань повідомила також, що перед тим добродій Олег, уже вдруге допоміг і привіз відро меду (35 літрове) і 2000 грн для виготовлення цих батончиків! Не знаю, як навіть дякувати цим людям, які турбуються, дзвонять, запитують, скільки треба, що треба, коли привезти, чи вистачає...І так виходить, що ці батончики ми вкладаємо в пайок майже без перерви.

 

 

 

-- На кошти, які ми отримали від вас, закупили метал (3788 грн), щоб його порізати для виготовлення розпалювачів для сухого спирту, -- розповіла волонтерка.

 

 

 

-- І ще. Сьогодні, нарешті, приїхав сухий спирт. Доставка через Делівері з Харкова. Спочатку ми мали заплатити за доставку 798 грн., першу знижку нам зробили ще в Харкові, 769 грн. треба було в Луцьку заплатити. Та знайшлася добра людина і ще зробила одну знижку - ми заплатили всього 389 грн! Дякую Марина! Тому ми сьогодні збирали з гарним настроєм і зібрали 312 пайків, -- додала вона.

-- На даний час у нас уже зібрано 17020 шт . І це ми зробили всі разом, всі, хто включився в допомогу і підтримав! -- наголосила пані Мирослава.

-- На даний час у нас уже зібрано 17020 шт . І це ми зробили всі разом, всі, хто включився в допомогу і підтримав!

-- Друзі, іноді ми думаємо, що чим я можу допомогти..., немає можливості..., незручно кидати невеличку суму коштів на допомогу ЗСУ..., але все настільки суб'єктивно... Що таке 20-30 грн. на даний час.. АЛЕ це 2-3 пачки мівіни, якою боєць за умов відсутності нормального харчування зможе підкріпитися. Батончик, щоб підтримати сили ( а то й дух, бо смаколик це відчуття дому і спогад дитинства). Сухий спирт , щоб зробити їжу гарячою ... А основне, що ми не забуваємо про них! Разом ми сильні і непереможні! Хай Бог береже всіх українських воїнів і всіх, хто їм допомагає! -- акцентувала Мирослава Козань.

Читайте також: «Ветеран АТО продає ділянку на Світязі, щоб допомогти волонтерам»

Реклама Google

Telegram Channel