Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Після ударів ЗСУ російські орки маскують боєприпаси під «гуманітарку»

Українські військові знайдуть зброю орків.

Фото із соцмереж.

Після ударів ЗСУ російські орки маскують боєприпаси під «гуманітарку»

Противник доставляє боєприпаси на територію України під виглядом цивільних вантажів

Після ударів ЗСУ окупанти в Херсонській області почали завозити боєприпаси під виглядом «гуманітарної допомоги». Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.Цитата

Зокрема, до Херсонської області заїхали понад 20 «цивільних» вантажівок КамАз.

Периметр посилено охороняється, виставлено позиції снайперів, які постійно спостерігають за приватними та багатоповерховими будинками. У випадку виявлення у вікнах місцевих жителів, в квартиру терміново направляється група військових для перевірки мешканців щодо співпраці з українською спецслужбою.

«Всі вони пофарбовані в білий колір з нанесеними на двері кабіни прапорами рф та символікою політичної партії «єдина росія». Реальний доставлений вантаж – боєприпаси ствольної артилерії та РСЗВ. Нові склади боєприпасів облаштовуються в цивільних будівлях – закладах культури та освіти», – розповіли розвідники.

Одночасно окупанти вводять додаткові обмеження для дислокованих в Херсоні підрозділів. Периметр посилено охороняється, виставлено позиції снайперів, які постійно спостерігають за приватними та багатоповерховими будинками. У випадку виявлення у вікнах місцевих жителів, в квартиру терміново направляється група військових для перевірки мешканців щодо співпраці з українською спецслужбою (обшук житла, вилучення телефонів, опитування.

«Загалом, у зв’язку із нанесенням масованих вогневих ударів з боку ЗС України, військовослужбовцям 1, 2 армійських корпусів зс рф заборонено переміщення військової техніки у світлу пору доби під час перевезення особового складу та військових вантажів. Проводяться роботи з переобладнання наявних транспортних засобів до пересування у темний час доби, а також здійснюється маскування транспорту. Аналогічні заходи також мають провести інші підрозділи російських окупаційних військ», - повідомили у воєнній розвідці.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel