Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Набирає популярності збір російських книг на макулатуру. Як використають гроші

Папір відправлять на переробку, а гроші віддадуть Збройним силам України.

Фото suspilne.media.

Набирає популярності збір російських книг на макулатуру. Як використають гроші

Збір оголосили на Рівненщині. Він триватиме до 31 серпня

На Рівненщині збільшується кількість пунктів, куди можна принести на макулатуру російські книги, а вторговані за них гроші волонтери витратять для допомоги українським захисникам. До прикладу, у Рокитнівській центральній селищній бібліотеці оголосили про збір такої літератури, а потому допоможуть військовим із Рокитного, які служать в ЗСУ.

Як розповіла Суспільному директорка книгозбірні Лідія Ражик, надихнула їх київська книгарня «Сяйво», яка оголосила про збір книг російською мовою. Папір відправлять на переробку, а гроші віддадуть Збройним силам України.

«Я впевнена, що ініціативу підтримає ще багато мешканців Рокитного. І це буде ще один невеличкий крок до нашої спільної перемоги», — стверджує директорка.

«Пройшло всього декілька годин з оголошення акції, як до бібліотеки наша активна читачка Олена Пархомчук привезла п'ять пакетів книг. Я впевнена, що ініціативу підтримає ще багато мешканців Рокитного. І це буде ще один невеличкий крок до нашої спільної перемоги», — стверджує директорка.

Як розповіла Лідія Ражик, про вторговані кошти бібліотека звітуватиметься. Російські книги закликають приносити за адресою смт Рокитне, вул. Піонерська, 2а, з понеділка по п'ятницю з 9:00 по 17:00. Збір триватиме до 31 серпня 2022 року.

Читайте також: «Нарешті в Україні не буде жодної російської помийки: ворожі ЗМІ ліквідують»

Реклама Google

Telegram Channel