Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Щоб покращити результати, ексбілоруска Дарія Блашко тренується з чоловічою збірною України

У перші дні війни Дарія пережила справжнє російське пекло у Чернігові.

Фото із сайту xsport.ua.

Щоб покращити результати, ексбілоруска Дарія Блашко тренується з чоловічою збірною України

Її лідер і капітан Дмитро Підручний стверджує: «Ми можемо багато чого повчитися у Дарії»

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний розповів про спільні тренування з Дарією Блашко.

«У стрілковому плані, я думаю, що це хороший момент для нас і для неї. Вона дуже добре стріляє, тому в цьому плані ми можемо багато чого повчитися. Також добре, що в нас парна кількість людей у команді. Це також дозволяє набагато покращити ефект тренувань, бо ми в парах багато працюємо. Це звичайно добре.

Читайте також на volyn.com.ua: «Пройшла крізь пекло: біатлоністка збірної України ледь не загинула під час бомбардувань Чернігова (Відео)​».

Але в фізичному плані будь-яка жінка не буде мати тієї ж витримки й швидкості, що є в чоловічій команді. Тому по фізиці вона не дотягує до нашого рівня, але вона тренується особисто і нам це ніяк не заважає. Загалом ніякого дискомфорту немає», – сказав Підручний виданню sport.ua.

Дарія дуже добре стріляє, тому в цьому плані ми можемо багато чого повчитися.

«Так, ініціатива про тренування з нами, у групі з чоловіками, йшла від Даші? – говорить головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра. – З мого боку це було нелегке рішення, бо я завжди був за концепцію, згідно з якою команда має готуватися та працювати разом.

Але, порадившись із керівництвом федерації, і разом із старшим тренером жіночої команди (Олександром Кравченком), ухвалили рішення, що буде краще, якщо Даша готуватиметься до сезону з нами. Я дивлюся на це трошки і з іншого боку, бо хочу, щоб Даша була до цього сезону готова краще, ніж до олімпійського. Адже вона має дуже великий потенціал і може допомогти і нам, чоловікам, у сингл-естафеті чи мікст-естафеті», – сказав Санітра.

Читайте також на volyn.com.ua: «Один із головних талантів київського «Динамо» втік від війни у... Брест (Відео)».

Telegram Channel